تیترآنی:مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران گفت: مصرف مرغ در استان روزانه ۲۵۰ تن است که روزانه بیش از ۳۰۰ تن مرغ در سراسر استان توزیع میشود.
شهروندان از توزیع نشدن مرغ روز گذشته در ساری گلایه کردند.
نوسانات قیمت مرغ پاشنه آشیل بوده که هرازچندگاهی قبل از شرایط کرونایی شاهد دردسرهای تولیدکنندگان بودیم و در شرایط کرونایی نیز شاهد اتفاق بیسابقه جوجه کُشی بودیم. این موضوع درحالی سروصدای زیادی به پا کرد که بحث شیوع ویروس کرونا مشکلات بسیاری به وجود آورده است.
معدوم سازی جوجههای یکروزه به سبب نبود تقاضا برای خرید، کمبود و گرانی نهادهها رخ داده است؛ تولیدکنندگان جوجه یکروزه که قبل از شرایط کرونایی، ماهها جوجه تولیدی خود را کمتر از نرخ مصوب عرضه کردند و از این لحاظ زیان سنگینی را متحمل شدند، طبق سنوات قبل به فروش جوجه در چند ماهه پایانی سال امیدوار بودند تا بتوانند بخشی از زیان گذشته خود را جبران کنند ولی متاسفانه با شیوع مهمان ناخوانده در کشور، تمامی برنامهریزی تولیدکنندگان نقش بر آب شد؛ به گونهای که نه تنها زیان ماههای قبل خود را نتوانستند جبران کنند، بلکه به سبب نبود تقاضا برای خرید مرغ دست به زنده به گور کردن تعداد قابل توجهی جوجه یکروزه زدند.
ازطرفی افزایش افسارگسیخته نهادهها موجب بالا رفتن هزینههای تولید در نتیجه متضرر شدن مرغداران شد.
ابراهیم قرباننژاد مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران اظهار کرد: روزانه مرغ به میزان کافی در سراسر استان توزیع میشود.
وی افزود: مصرف مرغ در استان روزانه ۲۵۰ تن است که روزانه بیش از ۳۰۰ تن مرغ در سراسر استان توزیع میشود.
مدیر توسعه بازرگانی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: قیمت مرغ در استان ۲۴هزار و ۹۰۰ تومان است و هیچ مشکلی در راستای تامین و توزیع مرغ وجود ندارد.
در راستای این گلایه شهروندان ابراهیم یعقوبی معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران اظهار کرد: تامین مرغ و همچنین توزیع مرغ تا کشتارگاه برعهده سازمان جهادکشاورزی است.
وی افزود: روزانه بحث توزیع مرغ در دستور کار قرار دارد که شاید دلیل عدم توزیع در یک کشتارگاه کم بودن کشتار در یک کشتارگاه باشد اما در هر صورت توزیع بیش از نیاز توزیع مرغ در دستور کار قرار دارد./فارس