اختصاصی اقتصادی تیترآنی: درجه تب بالای بیمارستان سازی در مازندران در حالی روز به روز افزایش مییابد که مردم خواستار نظارت بر وضعیت موجود هستند.
به گزارش تیتر آنی، صبح امروز استانداری مازندران در دعوت نامه پوشش خبری از استانداری به خبرنگاران اعلام کرده که برنامه بازدید از بیمارستان نیمه تمام میلاد نور شهر میاندورود در دستور کار است.
تب بیمارستان سازی چند سالی است که در استان مازندران گُل کرده و تقریبا همه شهرهای استان مازندران یک بیمارستان تکمیل شده یا یک بیمارستان در دست احداث دارد، اینکه آیا در این مراکز درمانی خدمات مناسب و متناسب با نیاز بیماران ارائه میشود جا بحث و بررسی دارد.
طرح توسعه مراکز درمانی به روی کاغذ قطع به یقین اقدام خوبی است اما اینکه در واقعیت آیا مراکز درمانی متناسب با نیاز مردم میتوانند خدمات ارائه دهند، موضوع جدیتری است.
مازندران هم اکنون بیشتر از افزایش مراکز درمانی نیاز به توسعه مراکز تخصصی و فوق تخصصی در بخش دولتی دارد.
مهمترین موضوع در حوزه درمان استان مازندران بحث ضعف نظارتها است که انتظار است متولیان استانی حساسیت بیشتری در این زمینه به خرج دهند.
تعطیلی کلینیکها و آزمایشگاههای دولتی در استان مازندران به ویژه مرکز استان موضوع بسیار جدی است که طی این سالها کمتر به آن توجه شده است.
مهمترین سئوال در بحث توسعه مراکز درمانی این است که آیا متناسب با افزایش بیمارستانها افراد متخصص و فوق تخصص در بیمارستانهای دولتی جذب شدهاند؟
بیشتر پزشکان تمام وقت دولتی در مازندران بین مراکز دولتی و خصوصی در رفت و آمد هستند و بخش اعظمی از وقتشان را در کلینیکهای خصوصی و مراکز درمانی خصوصی میگذرانند.
بیمارستانهای دولتی در مازندران به سکوی پرش برای شناسائی بیماران بخش خصوصی تبدیل شده است.
آیا برای هر مرکز درمانی که ایجاد میشود، پزشک تمام وقت و دارای تخصص فعالیت دارد، اینکه ما تعداد زیادی مراکز درمانی داشته باشیم اما خدمات پزشکی فوق تخصصی تنها در چند مجموعه بیمارستانی در مرکز استان یا بخش خصوصی ارائه شود، میتوانیم ادعا کنیم که زمینه رفاه و آسایش بیماران را فراهم کردیم.
در سالهای اخیر بحث ساخت بیمارستان در شرق مازندران و در بهشهر فراهم شده آیا بررسی و آسیب شناسی انجام شده که این مرکز به اهداف از پیش تعیین شده خویش رسیده است؟
حالا که متولیان استانی به فکر توسعه بیمارستانها در استان مازندران هستند و در کنار مراکز دولتی چندین مرکز خصوصی راهاندازی کردند، انتظار است بررسی اجمالی داشته باشند که تعداد جراحیها پزشکان در مراکز خصوصی با دولتی برای یک پزشک خاص به چه صورت است؟
پزشکی که در مرکز دولتی وقت 6 ماهه برای بیماران تعیین میکند در مرکز درمانی خصوصی روزانه چندین عمل جراحی انجام میدهد.
پیشنهاد مشخص به مدیران استانی در این زمینه ارائه میدهیم که واقعا حساب کار دستشان بیای و درخواست ما این است که به یک نفر به صورت نامحسوس در مراکز درمانی ماموریت دهد تا گزارشی از وضعیت خدمات دهی در مراکز درمانی ارائه دهد تا حساب کار دستش بیاید که آیا واقعا مازندران بیشتر از بیمارستان سازی نیاز به نظارت در حوزه درمان دارد یا خیر؟!!