اختصاصی تیترآنی:مدیرکل بهزیستی مازندران عبدالرضا قلندری که تشکلهای بهزیستی از او به عنوان پدر توانبخشی مازندران نام بردند را تغییر داد.
به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی تیتر آنی، تلاشها و پیگیریها برای رسیدگی به کودکان سه معلول اروت، رسیدگی به دو دختر معلول روستای خارخون،پیگیری برای برقراری مقرری کمک هزینه چهار معلول شهرستان جویبار و در روزهای اخیر هم معرفی سه معلول شهرستان ساری به متولیان امر در بهزیستی کشور نبود چندان علاقهای به تعریف و تمجید و یا نوشتن درباره کارکرد مسئولی نداشتم.
همه این موارد گفته شده سوژهای بود که با عبدالرضا قلندری معاون توانبخشی استان مازندران مطرح کردم و در جهت رسیدگی به مددجویان همه تلاش خویش را به کار بست تا رضایتمندی جامعه هدف را فراهم کند.
با دیگر تشکلها هم در ارتباط با کارکرد عبدالرضا قلندری همکلام شدم، همه ذینفعان بهزیستی در حوزه توانبخشی نسبت به کارکرد این مسئول مربوطه رضایت داشتند.
حتی مدیران یکی از تشکلها به او لقب پدر توانبخشی مازندران داده اگرچه اعتقاد دارم کمی اغراق کرده ولی حقیقتا موردی نبود وقتی با این مسئول در بهزیستی استان مازندران مطرح می کردیم همه توان خویش را برای ساماندهی امور به کار میبست.
مدیر این تشکل دلیل نام بردن از قلندری به عنوان پدر توانبخشی مازندران را تجربه طولانی مدت از کار در این حوزه ذکر کرد.
کارکرد حوزه توانبخشی در پیشانی فعالیت بهزیستی قرار دارد به همین دلیل مدیران قبلی وقتی متوجه قابلیتها و توانمندیهای قلندری شدند تلاش کردند که او را در کنار خودشان حفظ کنند.
شاهد بودم که پدر دختر خانمی اهل شهرستان قائمشهر برای پذیرش دخترش در یک مرکز نگهداری شبانهروزی وقتی به این مسئول مراجعه کرد با وجود محدودیتهای اعتباری از جیب خودش پول گذاشت تا پدر این خانواده ناامید از اداره کل بهزیستی مازندران خارج نشود.
از رسیدگی به افراد معلول خسته نمیشد، روزهای ملاقات عمومی بیشترین مراجعه کننده را داشت ولی همه را با سعه صدر پاسخ میداد، گاهی برای رسیدگی به افراد مدد جو در محل زندگی آنها حاضر میشد.
از تلاش برای رساندن پیام افراد توانخواه به مسئوولان ملی ابایی نداشت،همه تلاش خویش برای حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور در محل زندگی خانواده چهار معلول جویباری فراهم کرد.
در پیگیریهای خبری شنیدم که یکی از مسئولان ارشد استانی هم مخالف این تغییر بوده و همه تلاشها را برای حفظ قلندری در جایگاه معاون توانبخشی استان مازندران انجام داده است.
این چند کلمه را نوشتم تا مسئولیت خطیر حوزه توانبخشی در بهزیستی استان مازندران توسط متولیان امر بازخوانی شود که اگر امروز قلندری بعد از 28 سال کار از این مجموعه کنار میرود و همچنان محبوب جامعه هدف و فعالان رسانهای هست، تنها و تنها به دلیل کارکرد مناسب و رسیدگی به جامعه هدف بود و لاغیر امید است که متولی حوزه توانبخشی ضمن احیا این حوزه جایگاه مناسبی در بین دل مددجویان و فعالان رسانهای باز کند و در پایان روز کاریش بنا به هر دلیلی درباره کارکردها و خدماتش دست به قلم شویم.
تصمیمات برخی مدیران متاسفانه مبتنی بر سلایق و نظرات شخصی خود بوده و هیچ توجهی به نفع جمعی، سازمانی و مردمی نمی شود … تا چنین سیاست های مدیریتی بی تدبیرانه ای وجود دارد شاهد هیچگونه رشد و پیشرفتی نخواهیم بود