تیترآنی:این روزها با پایان نام نویسی انتخابات شورای شهر گوش مان پر شده از انتقادهای مختلف به بدنه ی مدیریت شهری شهرهای مختلف و وعده ها و برنامه های دهان پر کن که حتی گاهی با شنیدن برخی از این برنامه ها مدینه فاضله ای در ذهنت تداعی می شود که دلت می خواهد همین حالا انتخابات بود و اولین فرد برنده همین کاندیدا باشد.
اما براستی چرا انتخابات در ایران تحت سیطره ی خرده فرهنگی به نام تریبون کاندیدا قرار می گیرد؟! کاندیداهای مختلف در این ماراتن سیاسی سعی دارند با ایجاد جو هیجانی و ایجاد دافعه نسبت به افراد دیگر و استراتژی انتقاد به جذب حامی بپردازند. تریبون کاندیداهای مختلف با برخی شومن بازی های اغواگرانه و تمسک به روانشناسی مختلف و نیاز امروز جامعه به بازار مکاره ای جهت جذب حداکثری آرا بدون توجه به خواستگاه و ماهیت اصلی شورا تبدیل شده است .
گرچه معرفی افراد مدعی انتخاباتی، حق طبیعی فرد کاندیدا و مردم است اما آنچه در این میان ضرورت آن احساس می شود شناخت عمیق و درست مردم از کاندیدا می باشد که بی شک این شناخت صرف سخنرانی های هیجانی و وعده های انتخاباتی محقق نخواهد شد. مدیریت شهری کنونی در شهرهای مختلف نیاز به سالم سازی بستر شورا و تصمیم گیری های آن دارد که ماحصل جلوس افراد شایسته، صادق، سالم، مدیر و مدبر بر کرسی های آن خواهد بود.
افرادی با ذات خدمت به مردم و طی طریق درست زندگی در هر جایگاهی که باشند درصدد انجام درست امور در راستای صراط المستقیم هستند. یک کاسب بازاری، یک آرایشگر، یک نقاش، یک پزشک، یک تاجر، یک معلم، یک دانشجو، یک راننده و … فارغ از سطوح خدمتگطاری و بی توجه به سطح طبقاتی اگر در جایگاه کنونی زندگی شان سلامت اخلاقی، رفتاری و عملکردی داشته باشند بی شک در آینده نیز کمترین انحراف را خواهند داشت و جایگاه شورای شهر نمی تواند آن ها را در گزند اختلاس، امتیاز دهی و خطا قرار دهد. گرچه هر چیزی در آینده ممکن خواهد بود اما از احتمال کمتری برخوردار است.
رسانه تیتر 3 در اثر انگشت سرفصل ویژه نامه انتخاباتی خود آمادگی کامل خویش را جهت شفاف سازی عملکرد کاندیداهای فعلی شورای شهر و بازتاب نظرات عمومی و مردمی از میزان اعتماد به حسن اخلاق و رفتار و سلامت عملکردی کاندیداها اعلام میدارد. بی تردید لبیک گفتن به خواست مردمی که شفاف سازی هویت کاندیداها از بعد خدمتگذاری حق مسلم مردم جامعه است و همراهی در این مسیر نشان از صداقت گفتار است.