تیترآنی:زیان مضاعف به اموال وخسارتهای پنهان ناشی از عدم خدمترسانی بههنگام به مردم بهعنوان مهم ترین تأثیرات و تبعات سرقت تأسیسات و تجهیزات برقی است.
مهندس کیوان فرح زاد مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران در نشست هم اندیشی در خصوص بررسی راهکارهای کاهش سرقت سیم وتجهیزات شبکه های توزیع برق با فرماندهان نیروی انتظامی استان و شهرستان های غرب استان مازندران با اعلام این مطلب گفت: افزایش تعداد سرقت تجهیزات برقی و به تبع آن خاموشی ناخواسته که به مشترکان وارد می شود، شرایط همکاران برای ارایه خدمات بهتر به مشترکین را دچار چالش می کند.
وی افزود: تلاش و همکاری نیروی انتظامی استان در زمینه شناسایی و پیگیریهای لازم در اعمال قانون علیه مجرمان و سارقین شبکهها و تأسیسات برقرسانی چشمگیر و قابل تقدیر است.
فرح زاد ادامه داد: با توجه به اهمیت موضوع برقرسانی مطمئن و پایدار به مردم و حفاظت از اموال بیتالمال باید در این زمینه بکوشیم تا جرائم به پایینترین حد خود برسد و هدف از برگزاری این جلسه نیز استفاده از نظرات این عزیزان جهت رسیدن به این هدف است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران بهره گیری از انشعاب های برق غیرمجاز و فعالیت رمز ارزهای غیر مجاز را از دیگر معضلات این منطقه عنوان کرد و گفت: خوشبختانه با همکاری وتلاش همکاران و نیروی انتظامی در حدود 1.5 مگاوات انرژی در غرب استان رمز ارز غیر مجاز کشف شده است.
فرح زاد در پایان اظهارات خود به تبیین اقدامات شرکت در جهت پیشگیری از سرقت پرداخت و خاطرنشان کرد: تبدیل شبکه سیم های مسی هوایی به کابل خودنگهدار و استفاده گسترده از فناوری اسپیسر و هماهنگی بیشتر با گشت های رضویون و همکاری جهت ایجاد گشت تلفیقی و بازدید مستمر از مراکز ضایعاتی از جمله اقدامات این شرکت به منظور کاهش جذابیت و تقاضا در امر سرقت است.
سرهنگ جعفری رئیس پلیس پیشگیری استان مازندران هدف این نشست را ایجاد تعامل، همکاری و هم افزایی با دستگاه انتظامی برای جلوگیری از این پدیده اعلام نمود و تصریح کرد، پدیده سرقت لوازم و تجهیزات شبکه های توزیع برق امروزه به یکی از مشکلات اساسی تبدیل شده وحادث شدن این جرم نه تنها به شرکت های توزیع برق آسیب های جدی می رساند بلکه مشترکین و بطور کلی به مردم زیان می رساند ، پس هرگونه اقدام جهت کاهش و مهار کردن این معضل به نفع همه گروه های جامعه است.
وی افزود: انجام اقدامات پیشگیرانه و افزایش تعامل دستگاه اداری با پلیس و نیروهای انتظامی باید در دستورکار فعالیت ها قرار بگیرد.
سرهنگ قیصری رییس پلیس آگاهی استان مازندران نیز در سخنانی گفت: استفاده از تجهیزات نوین و هوشمند، برگزاری جلسات منظم با کلانتریها، برقراری گشتهای شبانه بازرسی و حراست، پیگیری جرائم اتفاق افتاده در سطح شبکه در محاکم قضایی و همچنین ارتباط مستمر مدیران مناطق با نیروی انتظامی و کلانتری ها از جمله مواردی است که به کاهش سرقت تجهیزات برقی کمک شایانی می کند.
در پایان این نشست ،به فرماندهان پرتلاش نیروی انتظامی که در همین ارتباط خدمات قابل قبولی داشتهاند با اهدا لوح، تقدیر بهعمل آمد.
بازدید از مرکز کنترل شبکه شرکت توزیع نیروی برق غرب مازندران از دیگر برنامه های انجام شده در راستای افزایش آگاهی مدعوین از فرایند برق رسانی به مشترکین بود.