اختصاصی تیتر آنی/حسین فرهادی: المپیک توکیو ، اوفا روسیه و اینک رقابت های جهانی نروژ، کشتی ایران هرگز از گردونه ی موفقیت دور نبوده و حتی نتایج ناخوش المپیک توکیو باز هم باخود لبخندهای غرور آمیز داشته است. گویی کشتی جهان بدون نام و نشان ایرانی هویت و اعتبار ندارد و برای هر کشتی گیر خارجی مبارزه و دست و پنجه نرم کردن با دلاورمردان ایرانی یک امتیاز و اعتبار ذی قیمت است.
پس از مسابقات جوانان جهان در روسیه از طریق همین رسانه این نوید به هموطنان داده شده بود که اگر علیرضا دبیر در کرسی تصمیم گیری فدراسیون کشتی از ظرفیت تیم ملی جوانان بهره ببرد و اضافه نمودن میرعمادیان به تیم پژمان درستکار را در دستور کار خود قرار دهد می تواند پیروزی های بعدی تیم ملی بزرگسالان را تضمین نماید. حالا اینک پس از مدت کوتاهی از این نوید، تیم ملی کشتی بزرگسالان ایران با درایت دبیر و هدایت پژمان درستکار و فنی محوری میرعمادیان در میان مدعیان قهرمانی جهان با قامتی رعنا و سینه ای ستبر و صدایی رسا ایستاده است و حریف می طلبد.
بی شک این تیم همدل و همراه چنان چه اسیر حواشی نشود و با همین ترکیب منطقی و مقتدر به جلو برود می توانیم برای رقابت های بعدی تا المپیک پاریس در آوردگاههای پیش رو خود را صاحب خوش رنگ ترین مدال ها بدانیم.
شب فراموش نشدنی اسلو با بردهای مکرر کشتی گیران دلاور ایرانی خاطره ای پرشور بر دفتر افتخارات ورزش ایران منقش نمود که تا سال ها کام ایرانیان را شیرین خواهد داشت و تداعی نتایج درخشان شاگردان حبیب الله بلور در مسابقات جهانی یوکوهاما بعداز 60 سال این بار در قلب یخی اروپا می باشد.
در میان افتخارات تماما ایرانی کشتی ایران در شب غیرت، مازنی ها بیش از سایر ایرانیان به وجد آمدند. دلاوری های حسن یزدانی پهلوان نامدار جویباری و امیرحسین زارع یل آملی در دیدارهای انتقامی رنگ مدالهای المپیک خود را با طلای جهان صیغل دادند. در شبی که از 6 فینالیست 5 مازنی بودند و سه مربی با پرچمداری سید مصطفی میرعمادیان بار دیگر ثابت شد هنوز تاج حاکمیت کشتی ایران بر سر کشتی گیران و مربیان کشتی مازندران بوده و اعتماد به جوانان مازنی نتیجه ای در شان و شایسته ای را به فدراسیون کشتی ایران داده است و به نوعی اعتماد به کشتی گیران مازنی تضمین موفقیت آسیایی ، جهانی و المپیک خواهد بود.
شایان ذکر است مازندران با 8 کشتی گیر و 3 مربی بیشترین سهم را در این موفقیت دارد و تیم ایران که با تیمی دگرگون شده و ترکیبی از جوانان با میانگین سنی 22 سال جوانترین تیم مسابقات جهانی نروژ می باشد این خود پشتوانه ای امید بخش برای سالیان آتی کشتی کشورمان اشت.
همانطور که در یادداشت قبل از مسابقات جهانی اشاره کردیم ، قطعا این نتیجه جواب قانع کننده ای برای منتقدان منصف فدراسیون کشتی می باشد ولی قطعا عده ای که منفعت شان در تخریب علیرضا دبیر و پژمان درستکار و این ترکیب قدرتمند می باشد بهانه هایی برای این موفقیت بی نظیر خواهند داشت.
هر نتیجه و رنگ مدالی که برای ملی پوشان کشتی کشورمان رقم بخورد نمی تواند این موفقیت سیستماتیک فدراسیون تحت مدیریت علیرضا دبیر را تحت الشعاع خود قرار دهد و با حمایت از این تیم جوان و کادر فنی با درایت سالها شاهد حضور تیمی قدرتمند در عرصه های جهانی و المپیک خواهیم بود.