تیترآنی:مدیرکل بهزیستی مازندران گفت: در استان مازندران ۲۴ مرکز نگهداری کودکان داریم که در این مراکز حدود ۲۰۰ کودک را نگهداری میشوند؛ به طور متوسط هر مرکز در سطح استان از ۸ کودک نگهداری میکند در صورتی که متوسط کشوری رقم بالاتری است.
به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، فرزاد گوهردهی مدیرکل بهزیستی مازندران در حاشیه بازدید خانه دانشآموزی بزرگمهر دادگر در گفتوگویی اظهار کرد: این مرکز نگهداری فرزندان که به آن شبه خانواده نیز گفته میشود، دومین مرکز فعال در شهرستان آمل بهشمار میرودکه کار خود را شروع کرده است.
وی به ویژگی های بنای این مرکز اشاره کرد و افزود: این مرکز در زمینی به مساحت ۳ هزار مترمربع و با زیر بنای یک هزار و ۵۰۰ مترمربع و با هزینهای بالغ بر ۵ میلیارد تومان با کمک خیر بزرگوار بزرگمهر دادگر احداث شده است و جزو مراکز نمونه سطح استان و شمال کشور با شکل و شمایل مناسب جهت پرورش کودک بهشمار میرود.
مدیرکل بهزیستی مازندران ادامه داد: این مرکز مکانی برای نگهداری کودکان پسر ۷ الی ۱۲ سال با ظرفیت ۱۵ نفر است که هم اکنون هفت کودک را تحت پوشش دارد، در این مراکز آموزشهای تربیتی، آموزشی، فرهنگی و ورزشی با کمک مددکاران، روانشناسان و مربیان پرورشی و آموزشی انجام خواهد شد.
گوهردهی با بیان اینکه آمار فرزندانی که در مراکز شبه خانواده در استان مازندران نگهداری میکنیم زیر خط متوسط آمارهای کشوری است، گفت: ما در استان مازندران ۲۴ مرکز نگهداری کودکان داریم که در این مراکز حدود ۲۰۰ کودک را نگهداری میکنیم که به طور متوسط هر مرکز در سطح استان از ۸ کودک نگهداری میکند در صورتی که متوسط کشوری رقم بالاتری می باشد.
گوهردهی از رویکرد بهزیستی در راستای ارائه خدمات مراکز نگهداری کودکان خبر داد: سیاست سازمان بهزیستی بر این است فرزندانی که در مرکز شبه خانواده نگهداری میشوند به موقع در اختیار خانوادههای متقاضی فرزند قرار بگیرند تا رشد و نمو این فرزندان در خانوادهها صورت گیرد.
وی از روند تاسیس سومین مرکز دانشآموزی در شهرستان آمل خبر داد و افزود: بهزیستی در تلاش است که سومین مرکز دانشآموزی در شهرستان آمل را افتتاح کند و هم اکنون عملیات احداث آن در حال اجراست و تا قبل از پایان سال جاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
مدیرکل بهزیستی مازندران در پایان گفت: اولویت بهزیستی بر این است که خدمات این سازمان را به صورت جامع و اجتماع محور کند؛ در همین راستا یکی از اقداماتی که انجام گرفت راهاندازی مراکز مثبت زندگی است که تاکنون ۱۱۷ مرکز به عنوان اداره کوچک بهزیستی تاسیس شد و امیدواریم تا پایان سال جاری و توسعه یافتن این مراکز ، مردم بدون مراجعه به بهزیستی بتوانند خدمات سطح یک این سازمان را دریافت کنند.