تیترآنی:دکتر فرزاد گوهردهی مدیرکل بهزیستی مازندران با همراهی معاونین و کارکنان بهزیستی استان به مناسبت چهل و یکمین سالگرد تاسیس سازمان بهزیستی با حضرت آیت الله محمّدباقر محمدی لائینی نماینده محترم ولیفقیه در استان مازندران و امام جمعه شهرستان ساری دیدار کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران ؛ دکتر فرزاد گوهردهی ، مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه سازمان بهزیستی مولود انقلاب اسلامی است ، گفت : سازمان بهزیستی به همت شهید محمدعلی فیاضبخش تاسیس شد که ۱۵۰ وظیفه بر عهده ی این سازمان گذاشته شده است که رسیدگی به امور کودکان بی سرپرست، زنان سرپرست خانوار، مسئولیت سلامت روان جامعه، امور سالمندان، افراد دارای معلولیت ، کودکان کار و خیابانی، زنان آسیب دیده و در معرض آسیب، کاهش طلاق، مشاوره، اشتغال و مسکن، آموزش های پیش از ازدواج و … بخشی از آن می باشد.
وی الکترونیکی شدن خدمات بهزیستی را یکی از اولویت های سازمان برشمرد و افزود : الکترونیکی شدن خدمات زمینه را برای دسترسی بهتر مددجویان و شفاف سازی عملکرد بهزیستی فراهم می کند.
دکتر گوهردهی با بیان اینکه 61 هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی مازندران قرار دارند ، ادامه داد : در 8 سال گذشته بالغ بر 20 هزار نفر از افراد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی قرار گرفتند که نشان دهنده توجه به این افراد است.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه افراد تحت پوشش این سازمان خدمات مستمر و غیر مستمر دریافت می کنند ، گفت : با حمایت و پیگیری رئیس سازمان بهزیستی در حال حاضر مستمری توانخواهان ، 48 درصد رشد داشته است.
وی به افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش بهزیستی با حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و افزود : در حال حاضر مستمری دریافتی خانوار یک نفره به 350 هزار تومان ، خانوار دو نفره 500 هزار تومان ، خانوار سه نفره 700 هزار تومان ، چهار نفره 900 هزار تومان و خانوار پنج نفره به بالا یک میلیون و 100 هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
دکتر گوهردهی با بیان اینکه در سال 92 در استان مازندران 66 مرکز روزانه و 17 مرکز نگهداری شبانه روزی فعالیت می کرد ، ادامه داد : در حال حاضر 88 مرکز روزانه و 29 مرکز نگهداری شبانه روزی در استان وجود دارد که در مجموع 240 میلیارد ریال یارانه به آنان پرداخت می شود.
مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه رویکرد سازمان خانواده محوری است ، گفت : یکی از از اهداف ما نگهداری افراد دارای معلولیت در خانواده است تا آنان بتوانند در بستر خانواده زندگی کنند و استقلال بیشتری داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه راه اندازی خانه های حمایتی با هدف حمایت بیشتر از افراد دارای معلولیت صورت می گیرد ، افزود : در حال حاضر نیز 4 خانه حمایتی در استان مازندران فعالیت می کند که در هفته بهزیستی دو خانه حمایتی دیگر نیز راه اندازی می شود.
حضرت آیت الله محمّدباقر محمدی لائینی ، نماینده ولیفقیه در استان مازندران نیز ضمن تبریک این هفته از مدیرکل بهزیستی و کارکنان این اداره تشکر و قدردانی کرد و گفت : جامعه هدف بهزیستی و توانخواهان مقبول خدا هستند و رفع مشکلات آنان سبب گره گشایی از مشکلات افراد می شود.
وی با تشکر و قدردانی از خیرین خواستار توجه بیشتر آنان به جامعه هدف بهزیستی شد و افزود : بهزیستی به تنهایی نمی تواند مشکلات جامعه هدف را رفع کند بنابراین خیرین و مردم به بهزیستی که یادگار شهید فیاض بخش است ، بیشتر توجه کنند تا دغدغه مددجویان تحت پوشش کاهش پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران با تاکید بر اتخاذ تصمیم ها و برنامه ریزی در جهت کاهش معلولیت ها در جامعه ، ادامه داد : برای کاهش میزان معلولیت در جامعه باید همه دستگاه ها و نهادهای متولی کمک و همراهی و با اطلاع رسانی از طریق رسانه های جمعی و آگاه سازی خانواده ها در این زمینه تلاش کنند.
حضرت آیت الله محمّدباقر محمدی لائینی با بیان اینکه مدیران و کارکنان بهزیستی باید قدر فعالیت در این سازمان را بدانند ، ادامه داد: فعالیت در بهزیستی از نظر دینی ، انسانی و وجدانی بسیار ارزشمند است زیرا با جمعیتی سروکار دارید که به هردلیلی از نظر جسمی و اقتصادی دچار مشکل هستند.