اختصاصی تیترآنی/ حسین فرهادی: ورزش همیشه برای ایرانیان آب روی آتش بوده است و جامعه هرآنچه در هر عرصه ای رخ داده با ورزش درمانی، اثر منفی و سوء آن را رفع و توازن نشاط اجتماعی را حفظ نموده است. درمیان تمام رشته های ورزشی، کشتی برای آحاد جامعه نماد موفقیت، اعتبار و الگو بودن در جهان بوده است. هیچ کس نمی تواند بار سنگین رقابت های کشتی در سطوح مختلف را انکار و نقش آن را در رضایتمندی از کلیه حوزه های ورزشی نادیده بگیرد. گویا سنجش موفقیت در تمامی رشته های ورزشی، کشتی است و درصورت هرگونه باخت به مانند شکستی همه جانبه تلقی می گردد.
رقابت های المپیک توکیو در حالی تمام شد که با وجود تلاش های صورت گرفته، اما با عدم موفقیت حسن یزدانی در کسب مدال طلای المپیک، کام ایرانیان تلخ و نتیجه ناخوشایند در اوزان دیگر برای ایرانیان گران تمام شد… علی رغم همه ی دلبستگی مردم به این تیم اما نشانه های نارضایتی و مطالبه گری در چهره پیر و جوان نمایان بود.
به واسطه چند روز از اتمام این رقابت ها،جوانان غیور ایرانی در مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان در روسیه به یک نتیجه فوق العاده و بی نظیر دست یافتند و با کسب 5 مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال بر سکوی قهرمانی جهان جای گرفتند که کسب این عنوان تحسین جهانی را در برداشته است.
براستی چه چیزی این تعارض و تناقض نتیجه را توجیه می نماید ؟!! پاسخ ساده است، کادر فنی و نحوه ی عملکرد .
تیم کشتی آزاد ایران در رقابت های جوانان جهان در اوفا روسیه با داشتن 6 مازنی جویای نام و مربی مازنی توانمند، نشان داد که کسب نتایج قوی میسر می شود.
اما این افتخار چگونه به دست آمده است ؟!
سید مصطفی(حامد)میرعمادیان مربی کاربلد کشتی مازندران که سال ها خود افتخار پوشیدن دوبنده پهلوانی و قهرمانی و ردای مربگیری سطوح مختلف تیم های کشتی مازندران و تیم ملی را داشته است نشان داد که با فرایند درست در انتخاب نفرات تیم ملی با بر گزاری انتخابی های مدون از شهرستانی تا کشوری و همچنین برگزاری اردوهای هدفمند در شهرهای مختلف با توجه به شرایط سخت کرونایی کشور می توان حتی در روسیه قلب کشتی دنیا نیز با اقتدار قهرمان جهان شد.
او که سالها در کنار کشتی گیران مازنی بوده با اشرافیت بر نقاط ضعف و قوت کشتی گیران مختلف ، بررسی و آسیب شناسی آنان و با برقراری ارتباطی سازنده میان کادر فنی نقش خود را به عنوان عماد تیم ملی کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت های جهانی روسیه به بهترین شکل ایفا کرد. بی شک میرعمادیان باتجربه و دانش محور و کادر فنی همراه وی سرمایه ای عظیم برای کشتی ایرانند که ممکن است این سرمایه کم نظیر که نگذاشتند خلا محسن كاوه سرمربی تیم که برحسب مسئولیت مدیر تیم ملی بزرگسالان و حضور در اردوي المپيك احساس شود ،تا سالها یافت نگردد لذا حفظ این سرمایه و بکارگیری آن در سطوح کلان تر می تواند تلخ کامی رقابت های توکیو را برای مردم کمرنگ نماید.
با توجه به بر دوش کشیدن بار اعظم کشتی مازندران بر دوش مازنی ها و البته منابع انسانی بیشمار قهرمانی در این خطه و با عنایت به اینکه سید مصطفی ميرعماديان سالها نفر اول فني كشتي مازندران بوده و به خوبي از زيروبم كشتي مطلع است، توانست با اشراف بر مسائل فني و روحي كشتي گيران مازني و آناليز مناسب و مشاوره بی نقص، نتيجه ی درخشان تيم ملي جوانان را رقم بزند و این نتیجه مثبت، حاصل اعتماد به یک تفکر و تجربه است .
اینک با توجه به انتخاب پژمان درستكار به عنوان سرمربي تيم ملي بزرگسالان بی گمان بهترين گزينه براي مربيگري در كنار ايشان سیدمصطفی ميرعماديان است . تجربه ی مربیگری در کنار یکدیگر درتیم ايران مال در ليگ برتر و کسب عنوان قهرمانی نشان داد، درستکار به خوبي به توانمنديهاي فني ميرعماديان واقف بوده و بعد از سالها تیم کشتی ایران می تواند یک کادر فنی موفقی را تجربه کند. علاوه بر این، بخش اعظمي از تيم ملي در رقابت های جهاني نروژ، متشکل از مازني ها و تركيب تيم جوانان روسيه خواهد بود و حضور یک مربی مازني با دانش فني بالا و آشنا به روحيات كشتي گيران تيم ملي مي تواند قهرماني جهان را تضمين كند.
به نظر می رسد علیرضا دبیر رئیس جوان فدراسیون کشتی با دعوت از سید مصطفی میرعمادیان به تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان، ناکامی و نتایج تلخ المپیک توکیو را با تکیه گاه شدن میرعمادیان جبران نموده و بستر تازه ای را برای رونق مدال آوری این رشته در عرصه های مختلف جهانی فراهم نماید .
حامد مربی کار بلد مازندران که میتونه سرمربی هم باشه… تا ایران و دوباره روی سکوی قهرمانی ببره
امتحانش برای فدراسیون برد بروه