اختصاصی سرویس تیتر آنی: نفوذ و لانه گزینی حلقه مدیریتی بجای مانده از دولت بنفش در بدنه اجرایی مازندران روند پیشبرد سیاستهای ترسیمی دولت مردمی سیزدهم در این استان را با اختلال مواجه کرد.
این گروه با برخورداری از پشتوانه مشورتی با پدرخوانده های بنفشی در تلاش است تا با نفوذ به حلقه تصمیم سازی سیاسی، نیروهای توانمند جریان انقلاب و همسو با دولت عدالت محور سیزدهم را از راهیابی به جرگه مدیریت اجرایی و نقش آفرینی در پیشبرد امور باز دارد و جریان امور دولت در استان را مختل کند.
چهره های سرشناس این جریان با مانع تراشی گسترده در مسیر ورود نخبگان جریان انقلاب به عرصه مدیریتی می کوشند ناتوانی و ضعف شدید خود در سامان دهی امور را از طریق بایکوت افراد پرتوان جبهه انقلاب و پیگیری سیاست تقابلی با آنان بپوشانند و نیز بافت مدیریتی استان را در پنجه سیاستهای خود داشته باشند.
یکی از زمینه ها و علل حفظ بانیان وضع موجود در پیکره مدیریت اجرایی استان وادادگی وانفعال ناخواسته و نیزبرخی بی تدبیری ها به شمار میرود که بواسطه آن چتر حمایتی بر روی آنان گسترده شدتا جایی که با مشورت و همراهی غیر متعارف این کوتوله های اجرایی ،تصمیمات غیر معقول و ناپخته ای اعمال می شود.!
نگاهی به کارنامه اصلاح بافت مدیریتی در دوره جدید بیانگر آن است که در اقدامی ناباورانه چند دستگاه اجرایی پیشروی استانی به چهره های مخالف دولت واگذار شده ویا همچنان در پنجه قدرت آنان قرار دارد و این حقیقت تلخ محصول نابسامانی حوزه انتصابات در مازندران است.
از سوی دیگر نفوذ جاده صاف کن های عوامل بیگانه با جریان انقلاب در مازندران چنان قوی و گسترده است که برای هر پست مدیریتی در سطح استان چند گزینه دلخواه پیشنهاد می کنند و مع الاسف مورد بررسی و حمایت قرار می گیرند ولی در مقابل، جریان انقلاب برای مطرح کردن گزینه های توانمند خود با چالش های فراوانی مواجه می شود.!
بنظر می رسد با توجه به اوج گیری فعالیتهای تخریبی این جریان کهنه کار که مایه دلسردی و نگرانی جریان انقلاب را در مازندران فراهم آورده است ، مدیریت عالی استان که دغدغه مند و همسو و حامی جریان انقلاب است ، باید هر چه سریعتر به این مسئله ورود و باصدور دستورات قاطع مدیریتی ، روند ناسالم شکل گرفته در چرخه انتصابات را اصلاح کند.