تیترآنی:هر چند با بستری شدن ۶۷ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک به ویروس کرونا زیرنظر مراکز درمانی دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل، هماکنون ۳۷۳ بیمار در این استان بستری هستند اما تعطیلات پیشرو و همچنین گسترش تدریجی ویروس هندی و آفریقایی کرونا در سطح کشور، موجب افزایش نگرانیها جهت آغاز پیک پنجم در این استان شده است.
سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این زمینه، اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۵۸ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند.
وی تصریح کرد: در همین مدت تعداد ۶۲ نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستانها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطرنشان کرد: هم اکنون ۲۷۷ بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد ۷۰ نفر نیز با علائم حاد تنفسی در بخش های مراقبت ویژه بستری هستند.
از سوی دیگر، بر اساس اعلام روابطعمومی و امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، در حال حاضر ۹۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای بابل بستری هستند.
بر این اساس، در ۲۴ ساعت گذشته ۹ بیمار جدید بستری و ۲۳ بیمار هم ترخیص شدند. ۳۲ بیمار در بخشهای مراقبتهای ویژه بستری هستند.
با وجود اینکه میزان بستریشدگان کرونایی در مازندران روند کاهشی را سپری میکند اما تعطیلات پیشرو و همچنین گسترش تدریجی ویروس هندی و آفریقایی کرونا در سطح کشور، موجب افزایش نگرانیها جهت آغاز پیک پنجم در این استان شده است.
سرپرست پلیس راه استان مازندران در این زمینه، چندی پیش با اشاره به اینکه محدودیت تردد کرونایی نیز در محدوده راههای ورودی مازندران در حال اجرا است و در پایان هفته ها تشدید میشود گفته که با توجه به ابلاغیه ستاد ملی کرونا از ساعت ۱۲ روز سه شنبه ۱۱ خرداد، تا ساعت ۱۲ روز دوشنبه ۱۷ خرداد، ممنوعیت تردد بین استانی داریم و پلاک های بومی هر استان اجازه ورود به استان دیگر ندارند و پلاک های بومی مازندران نیز اجازه خروج نخواهند داشت.
وی گفته که در اجرای منع ترددها، به جز حوزه بهداشت و درمان و کسانی که مجوز قانونی راهور ناجا و فرمانداری دارند و در سامانه فرمانداری ها ثبت هستند سایر خودروها، فارغ از هر رنگ بندی برگشت داده شده و یا جریمه می شوند./ایسنا