به گزارش تیتر آنی، بیش از یک سال از فعالیت معاون عمرانی در استان مازندران میگذرد.
در مدت یک سال گذشته اظهار نظرهای متفاوتی از علیخانی در بخشهای عمرانی به صورت یک طرفه و یکجانه و در قالب خبرهای هدایت شده از سایت استانداری مازندران منتشر شده و علیخانی گزارش عملکردی از اقداماتش در استان در جمع خبرنگاران ارائه نداده است و آنچه را هم که انتشار داد شده است به صورت دستوری بیان شده و در نهایت هم مشخص نشده که این طرحهای عملیاتی شده است یا خیر؟!
یک نمونه از خبر علیخانی که توسط استانداری مازندران منتشر شده را مورد ارزیابی قرار میدهیم تا حداقل برای اظهارات مطرح شده در بالا به صورت مصداقی برای مخاطبان تشریح کنیم.
بنا بر متن خبری منتشر شده از استانداری مازندران در سفر آخری که علیخانی به غرب مازندران داشته معاون عمرانی با اشاره به این که طرح های توسعه ای استان از جمله طرح های جامع شهری، تفصیلی و هادی که متاسفانه بیشتر این طرح ها قدیمی شده و پاسخگوی نیاز امروز مردم نیست باید به روز شود، گفت: تامین مسکن و اشتغال جویندگان کار از دغدغه های استاندار مازندران است.
در همین ارتباط انتظار بود که معاون عمرانی این بررسیها را پیش از دریافت ماموریت استانداری انجام دهد، یا حداقل در مدت 6 ماهه بررسی اجمالی از وضعیت طرحهای هادی داشته و نقاط قوت و ضعف را مورد بررسی قرار دهد.
از طرفی قطع به یقین زمانی که قرار بود به عنوان معاون عمرانی منصوب شود با ارائه طرح به استاندار این مسئولیت را دریافت کرده است.
طرح گفتمان شود و باید بشود برای روزهای اولیه مسئولیت یک مدیر است، مدیر پس از یک سال باید کارنامه و اقدامات انجام شده را در اختیار رسانهها قرار دهد.
گفتمان شود و باید بشود چند سالی در استان مرسوم شود و درست افرادی از این گفتمان استفاده میکنند که خودشان دست اندار کار هستند.
اینکه طرح هادی باید اصلاح شود درست اما چه کسی مسئول اصلاح و به روز رسانی آن است؟
از معاون عمرانی انتظار بود که در گفت و گو با سایت استانداری هم میگفت که ما برنامه ارائه دادیم و به زودی آن را عملیاتی میکنیم.
رضا علیخانی، در ادامه افزود: اگر چه واگذاری انشعابات آب، برق و گاز در حریم شهرها و روستاها با کاربری مسکونی ممنوع است اما توصیه شده به آنان در ارائه این گونه خدمات توجه بیشتری شود.
معاون عمرانی در این بخش از اظهاراتش دو پهلو صحبت کرده و بالاخره تکلیف متولیان در این حوزه را مشخص نکرده است و استان مازندران از این بلاتکلیفیها دچار خسران شده است.
بالاخره مشخص نشده که دستگاه اجرایی به این افرادی که از نظر معاون عمرانی تخلف کردند خدمات ارائه بدهد یا خیر!
وی بیان داشت: در ادوار گذشته؛ ساخت و سازهای زیادی صورت گرفت اما حساب عده ای که کارشان تخریب اراضی کشاورزی، بساز و بفروش است با کسانی که پناهگاهی جز یک واحد مسکونی ندارند، جداست.
علیخانی گفت: نباید اجازه داد همانند گذشته اراضی کشاورزی بی حد و اندازه تخریب و ویلاسازی شود و این جزو خطوط قرمز مسوولان در دولت مردمی است.
علیخانی در بخش دیگری از اظهارات خویش گذشتگان را مورد عتاب و خطاب قرار داده و از ساخت و سازهای بی مورد ایراد گرفته است، وقتی مسئولی از اقداماتی ایراد گرفته باید در کنارش راهکار ارائه دهد و برای وضعیت موجود برنامه منظم و مدونی ارائه دهد.
اصلا ایراد گیری از گذشتگان بدون ارائه برنامه و راهکار در کشور باب شده، کمتر دیده شده که آیتالله رئیسی از گذشتگان ایراد بگیرد اما متاسفانه این روش در بین مدیران میانی و یا مدیران استانی به وفور دیده میشود.
وقتی ایراد و اشکالی برای یک اقدامی مطرح است باید در کنار آن راهکار ارائه شود،در این دولت هم خروارها پرونده ساخت و ساز غیر مجاز دیده وجود دارد چرا جلوی آن گرفته نمیشود.