اختصاصی تیتر ورزش:ورزشهای همگانی به دلیل برخورداری از ماهیت شادابی بخشی اجتماعی همواره مورد وثوق مردم و اقبال جمعی بوده است به نحوی که در طی حداقل دو دهه اخیر ورزشهای همگانی به عنوان مهمترین خواستگاه سلامت جسم و روان عمومی شناخته شده است که با محوریت هیات های ورزش همگانی در سراسر کشور توسعه ی همه جانبه کمی و کیفی این حوزه ورزشی انجام گردیده است .
طی سال های ۱۳۸۴ الی ۱۳۹۴ ورزشهای همگانی مازندران به عنوان یکی از موفق ترین هیات های استان بوده است به گونه ای که با دارابودن بیش از ۳۰ کمیته ی ورزشی حجیم ترین هیات از بعد داوطلبین مسئولیت ورزشی و جامعه هدف علاقمند بوده است. سال های طلایی ورزشهای همگانی که با برگزاری منظم پیادهرویهای ورزشی، جشنوارهها و همایشات و نوآوریهای ورزشی ، دورهی پرفروغی در تاریخ ورزش استان به یادگار گذاشته است .
امروز هیأت ورزشهای همگانی مازندران پس از گذشت سالها از آن دورهی طلایی، در آخرین ارزیابی سطح هیات های ورزشهای همگانی استانهای کشور، با افول و رکودی عجیب در انتهای جدول ارزشیابی فدراسیون ورزشهای همگانی کشور قرار گرفته است ، جایگاهی خجالتآور که شان و منزلت استان قهرمانپروری همچون مازندران را به چالش کشیده است!
این رخوت و ناکامی درحالی رقم خورده که ازحیث اعتبارات مالی همچنان مورد توجه کشور و دستگاه ورزش مازندران بوده و با توسعهبخشی ادوات و تجهیزات ورزشی مواجه است .
این هیات در مجموعهی حاکمیتی خود در ادارهکل ورزش استان با دارابودن معاونتیفرمایشی ، در بعد نظارتی و اجرایی با خلا روبهرو میباشد موضوعی مهم که نشاندهنده ضعف کارکردی در این شبهمعاونت است که انتظار می رفت در اداره کل ورزشوجوانان استان مازندران اصلاح ساختاری شود ولی فقط با تغییر نام معاونین در سالیان اخیر مواجه بوده و عملا همان سبک و سیاق پیشین ادامه یافته است .
المپیاد ورزشهای همگانی رهیافت فراموش شده ی زیرساختی ورزش قهرمانی ، فعالسازی کمیته ورزش همگانی سایر هیات های قهرمانی،انجام فعالیت های جمعیاستعدادیابی، توسعهمندی فرهنگسازی ورزشهمگانی، شبکهسازی ورزشهمگانی در مدارس، دانشگاها و سایر نهادها و... همگی از مغفولماندههای این حوزه هستند که به نظر می رسد با تنزل این هیات از صدر جدول ارزشیابی کشوری به انتهای آن ، نیازمند خانه تکانی با هدف حفظ حقوق مادی و معنوی آحاد مردم و جلوگیری از تضییع بیشتر حقوق بیتالمال است .