اختصاصی سرویس اجتماعی تیتر آنی : این رسانه در تاریخ 1400/08/12 طی یادداشتی با عنوان کئی پلا «هالووین ساری» با پرداختن به نقاط ضعف و قوت این جشنواره علی رغم اقدام مثبت شهرداری در توجه به بافت سنتی و پررنگ نمودن برنامه هایی با رنگ و لعاب آداب و سنن بومی جهت پیشگیری از فراموشی آنان ، به سروصدای بیهوده این جشنواره باتوجه به فقدان زراعت کدو در ساری اشاره نمود. پس از انتشار این یادداشت سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری ساری با برگزاری نشستی خبری به ماهیت و اهمیت این جشنواره پرداخت. آنچه دراین باره قابل تامل است اصرار شهرداری در بومی بودن این جشنواره و ثبت ملی آن است.
این نمایش شهری بدون پشتوانه پژوهشی و فارغ از حسابگری اقتصادی در شرایطی که کروناویروس و بحران اقتصادی بر ارکان مختلف زندگی آحاد مردم سایه افکنده ، ضمن یادآوری جشن های 2500 ساله، ما را به یاد جشن های پرهزینه و پرطمطراق تبلیغاتی آقای شهردار پیشین در جهت صاحب شهر عنوان داشتن خود می اندازد.
مردم ساری که از آزمون و خطاهای مکرر تیم مدیریت شهری پیشین خسته و آسیب دیده هستند اینک با تکرار این بیماری مسری از سوی کرسی نشینیان طبقه هفتم عمارت و کرسی های فسادآور شورای شهر ساری خود را در آستانه ی یک فاجعه ی دیگر می بینند.
کئی پلا گرچه غذایی لذیذ برای ذائقه ی خوش ساروی هاست اما این غذا مختص کل استان مازندران بوده ضمن اینکه خمیرمایه اصلی آن دستاورد کشت در مزارع استان همسایه است که اگر سود و آورده ای هم داشته باشد باید برای کل استان درنظر گرفته شود. هرچند به نظر می رسد مدیریت شهری ساری فراموش کرده اکو 2022 نیاز به ابزاری قدرتمندتر از کئی پلا و جشنواره ای پرمنافع تر با دامنه ای استانی دارد!
عنوانی کاملا ناربط نشان از به کار گیری نیروی ناکارامد در شهرداری ساری است