تیترآنی:دبیر جمعیت اسلامی فرهنگیان مازندران با اظهار این که مطالبات مردم از دولت سیزدهم بالا است ، گفت : کابینه دولت سیزدهم باید انعکاس مطالبات مردم و بازتاب دهنده توقع آنان باشد.
اردلان فریدونی با اشاره تایید همگانی مبنی بر موفق بودن مدیریت کشور در هشت سال دفاع مقدس ، افزود : دولت سیزدهم در انتخابات مدیرانش باید معیارهای مدیران دوران دفاع مقدس را مد نظر قرار دهد و روحیه مدیریتی آن زمان را احیاء کند.
وی توضیح داد : یکی از ویژگی های مدیران دوران دفاع مقدس مسئولیت پذیری بر اساس توانمندی و تخصص بود و همواره پاسخگویی مسئولیت هایشان بودند و اگر کسی توانایی مدیریتی لازم را نداشت از اشغال مناصب خودداری می کرد تا جا برای افراد توانمند باز شود.
این فعال سیاسی افزود : در آن زمان هدف اصلی همه خدمت بود و هر کس در هر جایگاهی که می توانست بهتر خدمت کند بدون توجه به پست و مقام و منصب مشغول خدمت می شد و در مقابل هرگاه احساس می کردند که نمی توانند در جایگاه و پستشان بخوبی از پس مسئولیت بر بیایند ، کنار می رفتند تا افراد کاردان و کاربلد جای آنان را بگیرد.
وی افزود : امروز شرایط کشور به گونه ای است که نیاز به مدیران لایق و خدمتگزار دارد ، مدیرانی که جسور ، توانمند و متخصص باشند و بتوانند ایده جدید ارائه کرده و اجرا کنند و در عین حال پاسخگوی مسئولیت و کارهایشان باشند.
فریدونی گفت : مردم از دولت سیزدهم انتظار دارند مدیرانی را در تمامی سطوح بخش های مختلف به کار بگیرد که پاسخگوی مشکلاتشان باشند و نظارت مردم بر کارشان را بپذیرند چون وقتی به عنوان خدمتگزار مردم مسئولیت و پست مدیریتی را قبول می کنند ، باید نظارت مردم را بپذیرند و به آنان پاسخگو باشند.
وی با اظهار این که برخی در کشور چنان به پست و مناصب چسبیده اند که به آن وابسته شده اند ، افزود : باید روحیه مدیریتی اوایل پیروزی انقلاب در کشور احیاء شود چون در آن دوران افراد به پست و میز مدیریت وابسته نبودند و حاضر نمی شدند به هر قیمتی آن را نگه دارند و به همیین دلیل هم هرگاه احساس می کردند کارایی لازم یا تخصص و توان کاری را ندارند ، از سمتشان کنار می رفتند تا افراد توانمند و متخصص جایشان را بگیرند و امور کشور معطل نماند.
دبیر جمعیت اسلامی فرهنگیان مازندران گفت : رییس جمهوری منتخب وعده داده است تا بهترین و بالاترین کارایی را در خدمت به مردم داشته باشد و این وعده محقق نمی شود مگر این که در انتخاب مدیران دقت نظر لازم را داشته باشد و افرادی را به کار بگیرد که در واقعیت امر تشنه خدمت باشند و تنها به دنبال تصاحب پست و میز مدیریتی نباشند.
وی افزود : انتخاب مدیران لایق و شایسته علاوه بر شناسایی افراد توانمند و متخصص ، نیازمند آسیب شناسی دقیق وضعیت موجود کشور است تا از این طریق افرا شایسته و کاربلد در جایگاه درستشان قرار بگیرند و برای حل مشکلات برنامه زمان بندی داشته باشند.
این فعال سیاسی مازندران گفت : مدیران علاوه بر داشتن برنامه برای حل معضلات و خارج کردن کشور از وضعیت کنونی ، باید پاسخگوی برنامه ها و عملکردشان هم باشند و بهترین مکانیزم برای پاسخگو کردن مدیران ، قبول نظارت مردمی است چون وقتی مدیران ملزم به پاسخگویی به مردم باشند ، قادر به طفره رفتن از مسئولیت پذیری نیستند و در این چرخه مدیران ضعیف خیلی زود شناسایی شده و مجبور به کناره گیری برای باز کردن جای کار جهت مدیران توانمند می شوند و یا اگر قصوری داشتند ، مجبور به جبران آن خواهند شد.
وی افزود : پاسخگو بودن مدیران باعث می شود که اعتماد از دست رفته مردم به نظام بازیابی شود ، چون مردم متوجه می شوند که علت حل نشدن مشکلاتشان چه بوده است و تقصیر را به گردن مجموعه دولت و نظام نمی نویسند.
فریدونی یکی از مزیت های پاسخگو بودن مدیران را افزایش قدرت مطالبه گری مردم برشمرد و توضیح داد : وقتی مدیران ملزم به پاسخگویی عملکردشان به مردم باشند ، این حس و انگیزه در مردم ایجاد می شود که مسایل و مشکلاتشان را با صراحت با مدیران در میان بگذارند و حل آن را مطالبه کنند و در عین حال مدیران و مجموعه دستگاه های اجرایی را در حل مشکلات یاری دهند.
وی افزود : به عنوان یک فعال سیاسی به رییس جمهوری منتخب پیشنهاد می کنم برای احیاء اعتماد از دست رفته مردم و مشارکتشان در حل مشکلات و یاری رساندن به مدیران ، سامانه ای را برای معرفی مدیران از سوی مردم راه اندازی کند و پس از آن که مردم با شناخت خودشان افراد را معرفی کردند ، از میان آنان جمعی را به عنوان گزینه از طریق تشکیل کارگروه انتخاب کند و سپس از میان فهرست تهیه شده فردی را که بیشترین تناسب را با پست مدیریتی دارد معرفی کند.
این فعال سیاسی گفت : وقتی مدیران در یک چنین چرخه ای انتخاب شوند ، مردم هم احساس می کنند که دولت برای نظرشان اهمیت قایل است و برای این که آن مدیر موفق شود هم بر کار او بدرستی نظارت می کنند و به او یاری می رسانند و هم حس اعتماد در آنها تقویت می شود ، ضمن این که چنانچه مدیری نتواند کارش را بدرستی انجام دهد توسط خود مردم مورد مواخذه قرار می گیرد و مردم با برداشتن او و سپردن کار به فرد متخصص و توانمند دیگر موافقیت و همراهی می کنند.
دبیر جمعیت اسلامی فرهنگیان مازندران افزود : مطالبه مردم از رییس جمهوری منتخب و دولت سیزدهم بسیار بالا است و به محض شروع به کار هم توقع رفع بسیاری از مشکلات را دارند و این کار تنها در صورتی امکان پذیر است که مدیران مسئولیت پذیر و تشنه خدمت به کار گرفته شوند و به هیچ وجه افرادی که وابستگی و دلبستگی به مناصب و پست مدیریتی دارند بدون این که توان کار داشته باشند ، به کار گرفته نشوند.
فریدونی تاکید کرد : آن چیزی که هم اکنون در جامعه مشهود است این که مردم دیگر بهانه تراشی مدیران در انجام وظایف را با رو کردن بهانه های مختلف مانند کمبود یا نبود اعتبار نخواهند پذیرفت و تاب آوری جامعه در برابر مسایل و مشکلات به سقف رسیده است.