تیترآنی: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه ۵۳۶ هزار دانشآموز مازندرانی با آغاز سال تحصیلی راهی ۱۷ هزار و ۳۰۰ کلاس درس شدند، گفت: تعداد ۲۲ هزار معلم امر آموزش و پرورش دانشآموزان را عهدهدار هستند.
حسین کمالی در آمل با اشاره به اینکه ۵۳۶ هزار دانشآموز در هر سه دوره تحصیلی مازندران با ثبتنام در سامانه مورد نظر با آغاز سال تحصیلی راهی مدارس شدند، اظهار کرد: ۲۲ هزار معلم در ۱۷ هزار و ۳۰۰ کلاس درس سال جدید تحصیلی را آغاز کردند.
وی گفت: همچنین ۱۲ هزار عوامل اجرایی شامل مدیران مدارس، معاونان آموزشی، پرورشی، اجرایی و خدمتگزار در کنار معلمان کمکحال امر تعلیم و تربیت خواهند بود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران خاطرنشان کرد: در این استان تعدادی از مدارس با یک دانشآموز و یک معلم در مناطق محروم همانند دودانگه، چهاردانگه و کجور راهی کلاس درس شدند تا امر تعلیم و تربیت وقفه نیافتد.
وی با اعلام اینکه تعداد اندکی از مدارس با یک یا دو دانشآموز دائر هستند، بیان کرد: در مدرسهای برای دوره متوسطه اول مجموع دانشآموزان به ۱۰ نفر میرسد که برای آن نیز یک کد مدرسه صادر شد تا کلاس درس تعطیل نشود و معلمان با عنوان چند پایه مشغول امر آموزش هستند.
کمالی با اشاره به اینکه از تابستان امسال با برگزاری جلسات متعدد پیشبینی و نیازسنجی تمهیدات لازم برای بازگشایی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید شد، گفت: پس از شیوع ویروس منحوس کرونا و تعطیلی دو ساله مدارس، با حضور دانشآموزان دوباره مدرسهها به صورت رسمی بازگشایی شد تا شاهد شور، نشاط، شادابی و اشتیاق که لازمه جامعه است، باشیم.
وی ادامه داد: آموزش حضوری پس از دو سال تعطیلی مدارس فصل جدیدی در تعلیم و تربیت را رقم میزند همچنین در حوزه نیروی انسانی حتی برای دورترین نقطه مازندران پیشبینی لازم شده و سازماندهیهای صورت گرفت.
کمالی با اشاره به اینکه با آغاز سال تحصیلی هیچ کلاس درس بدون معلم نیست، یادآور شد: هم در حوزه نیروی انسانی و هم در حوزه تجهیزات برای شروع سال تحصیلی اقدامات لازم انجام شد و مشکل خاصی نداریم.
وی با اشاره به وجود برخی مدارس تک یا چند دانشآموز در مازندران، گفت: در برخی مناطق و روستاها به دلیل مهاجر روستانشینان به شهر ممکن است برخی مدارس دائر نباشد زیرا جمعیت دانشآموزی وجود ندارد ولی مدرسهای نداریم که به خاطر کمبود امکانات یا عدم اختصاص معلم تعطیل شده باشد.
کمالی با اعلام اینکه مدارس بلااستفاده در سطح مازندران داریم که دانشآموز ندارند و این مهم به دلیل مهاجرت به شهر اتفاق افتاده است، در مورد وجود مدارس تخریبی در استان، یادآور شد: سن احداث مدارس در مازندران بالا است و برخی مدارس سنگی و قدیمی یا مدارس کانسکی داریم که تعدادشان زیاد نیست.
وی گفت: پس از هماهنگیهای لازم با ادارهکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران با توجه به برنامههای مدون دولت سیزدهم و وزارت آموزش و پرورش در حال بازسازی و نوسازی مدارس قدیمی هستیم./فارس